Om hoggorm.no

Det hele startet med at vi selv fikk et ormeproblem på hytta en vår for noen år siden. Med en med slangefobi i familien så det mørkt ut for sommerferien. Etter intense nettsøk fant vi imidlertid noen ormefeller i amerikanske nettbutikker og anskaffet forskjellige varianter, blant annet typen som selges her på hoggorm.no. Ved hjelp av denne fellen fanget vi greit ormen og plasserte den trygt ut igjen et annet sted der den var til mindre bry for alle. Sommeren var reddet. 

Med hoggorm.no ønsker vi å gjøre denne typen feller tilgjengelig på en enkel måte i det norske markedet. Alle som har et hoggormproblem i sitt nærmiljø, det være seg på hytta eller hjemme, kan med en slik felle enkelt fjerne ormen selv, uten å måtte tilkalle profesjonell hjelp eller å skade ormen. Fykten for at barn, hund eller hest skal bli bitt av en hoggorm som "bor rundt hjørnet" kan virke hemmende på mange. Med ormefellen har man et verktøy for å gjøre noe med det.

Etter å ha videresolgt ormefellen Snake Trap i noen år utviklet vi vår egen ormefelle hoggorm.no, som har en mer nøytral grønnfarge som passer godt til norske forhold.

  • Vi holder til på Kjelsås i Oslo, og sender varene med Posten typisk i løpet av én virkedag fra bestilling så fremt vi har varer på lager.
  • Hvis du har spørsmål eller kommentarer kan du gjerne ringe Morten på 24 07 60 00, eller bruke skjemaet under.
  • Kontakt oss også hvis du ønsker foretrekker å kjøpe kontant og/eller hente varen selv i Oslo.